Skoči na glavno vsebino

BIO 9.b PRIPRAVA NA OCENJEVANJE (11. 5. 2020 – 15.5.2020)

Pozdravljeni devetošolci! Ta teden pri pouku biologije namenite izboljševanju vaših izdelkov, razmišljanju in povezovanju znanja. Veselim se, da se zopet srečamo, v ponedeljek 11.5., ob 10. uri, v videokonferenčni sobi na: https://meet.jit.si/KarmenSlana-AMS in še bolj, če se bomo videli v živo. Vedno več nas je na vezi. Super, kajne! V primeru tehničnih težav se bomo dobili spet v sredo, 13.5. ob 10. uri. Tisti, ki imate vseeno težave sporočite na moj email in poskusimo še preko vibra ali skype.

Odgovorili bomo na petkova vprašanja za preverjanje ter odprli nove dileme iz biotehnologije. Pripravite svoja vprašanja oz. teme, pojme, o katerih se še želite pogovoriti in poglobiti. Še primer za povezovanje znanja: Kje bi lahko našli skupne točke med trajnostnim razvojem in genskim spreminjanjem dreves?

Svoje izdelke + samovrednotenje pošljite na xnezra.fynan@tznvy.pbz do 13.5.2020. Nekateri ste to že storili! Bravo. Sedaj namenite čas, da čim bolj prosto govorite o izbranih temah. In prepričana sem, da vam bo potem v naslednjem tednu šlo odlično!

 

(Skupno 213 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost