Skoči na glavno vsebino

BIO 8.c PRIPRAVA NA OCENJEVANJE (čet. 7.5)

Ob 12. uri se dobimo v videokonferenčni sobi na: https://meet.jit.si/KarmenSlana-AMS. Razložila vam bom določene stvari o živčevju.

Za ocenjevanje pripravi:

  1. POVEZANOST ORGANSKIH SISTEMOV MED SEBOJ: izberi si vsaj 3 organske sisteme, za katere meniš, da jih najbolje obvladaš in jih poveži med seboj v smiselno celoto, čeprav veš, da so vsi med seboj prepleteni in povezani. Lahko narišeš in/ali opišeš kot kaže primer POVEZANOST ORGANSKIH SISTEMOV MED SEBOJ Uporabi svoj primer in druge organske sisteme.
  2. IZBERI 3 ODDANE IZDELKE, iz vsake kategorije izberi po enega:
    • preverjanja in zabavnih nalog (preverjanje obtočila/ endokrine žleze/ limfa in limfni obtok/ možgani/ mišice v DZ /vaje iz možganske gimnastike/lega organov v telesu in delovanje/ križanka in živila + hranila)
    • modelov z zgodbami in opisov (delitev celice/ prehranjevalna piramida in zgodba Sem majhen košček…/ model živčne celice in opis delovanja nevronov/
    • iz plonkov in video posnetkov (katerakoli tema: izdelan profi plonk/opisan profi plonk/ video)
    • Nalogo in izbrane izdelke pošlji do 14.5. 2020 na xnezra.fynan@tznvy.pbz. V enem tednu bom ocenila vaše naloge, nato pa boste odgovorili še na kakšno moje vprašanje iz nalog, ki jih boste oddali.
(Skupno 243 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost