Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi – 2. termin

4. DAN

“Smučam levo desno CIK CAK, CIK CAK, CIK CAK, noben nam ni enak” …ampak to nas ne skrbi, ker vsi smo smučali, na sveže pobeljeni Peci.

Kina smo se razveselili, za večerjo “šmorn” smo dobili in na plesu vse kalorije pokurili. V disku smo se zaljubili in prijateljske vezi okrepili.

Se vidimo jutri okoli 16h na Vrhniki.

3. DAN

Še pomnite čase, ko smo vijugali po “celcu”? Mi smo na to že pozabili, a danes smo ta spomin osvežili. Na vrhu Pece smo sneg dobili, se ga razveselili in s kriki veselja Kralja Matjaža prebudili. Dan smo na Ravnah nadaljevali in po mestnem parku raziskovali. Pred večerjo smo še v knjižnico zavili in se z Vorančevimi Solzicami seznanili. Za večerjo smo “pizzo” dobili in se pod toplo oddejo skrili.

2. DAN

Mi smučamo in plavamo, a ne hkrati. Le kje lahko najdemo take pogoje? Jah…seveda, na Ravnah na Koroškem snega ni, zato smučamo na Peci. Imamo pa bazen in veliko sobo plezalnih sten.

1. DAN

Prvi dan naše “zimske” šole v naravi na Koroškem je za nami. Kljub temu, da nismo smučali, smo dan v celoti aktivno izkoristili. Animacija v bazenu in pohod sta nas krepko utrudila. Sledi še pravljica za lahko noč in spanje v Mladinskem hotelu Punkl. Vse naslednje aktivnosti bodo objavljene na tej povezavi. Lahko noč.

(Skupno 1.257 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost