Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO RAZREDNIČARKE 6.b – 4. teden, četrtek, 9.4.

Pozdravljeni dragi moji. Kako ste? Za nami so že skoraj 4 tedni pouka na daljavo. Pred nami pa Velikonočno prazniki.  To je prilika, da ustvarjate, pečete ali pa uživate v dobrotah, ki jih ta čas ponuja. Vam in vašim staršem želim, prijetne praznike v krogu družine.

Nekateri učenci v tem obdobju svoje delo na daljavo opravljate odlično, nekateri pravite, da imate malo težav. Tudi zato smo učitelji, da vam pri teh težavah pomagamo. Pomembno je, da vsi o svojem delu redno obveščate učitelje tako, kot so vam dali navodila. Nekateri od njih so me obvestili, da se jim določeni učenci do sedaj še niste oglasili in poslali posnetke. oz. poročilo o svojem delu. Ko to slišim, sem malce zaskrbljena, saj je potrebno tudi v tem času slediti navodilom in o tem REDNO poročati vsem učiteljem, ki vas učijo. Torej, če tega še pri kateremkoli predmetu niste storili, naredite do tega petka.

V času ko komuniciramo na daljavo je pomembno da ostanemo v stikih, da si pomagamo in smo kolikor se da pozitivni. Saj veste: “V slogi je moč.”

Bodite zdravi, pazite nase, večkrat pojdite v naravo in si tam naberite pozitivne energije.

Oglasite se kaj in napišite kako preživljate to obdobje,:)

Vaša razredničarka, ki vas že zelo pogreša:)

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost