Skoči na glavno vsebino

Šport – 6.b dekleta, ponedeljek, 6.4.2020

Lep pozdrav.

Kaj vse ste počele med vikendom? Sonce je kar vabilo ven, a ne? Verjamem, da ste poiskale primeren prostor, pot, travnik…in poskrbele za športno aktivnost.

Dobila sem kar nekaj vaših odzivov, kaj vse počnete: plešete, jahate, tečete, delate vaje za celo telo, pomagate na vrtu…Vesela sem, ker ste aktivne, in to na različne načine. Vse je dobro, le ne zasedite se pred televizijo, računalnikom (čeprav imate ravno zdaj veliko dela z njim), ne dopustite, da vas premaga brezvoljnost. Vsak dan je lahko lep, a za to se moramo malo potruditi.

Kaj vse lahko danes narediš zase? Mogoče bi začela z vajo Pozdrav soncu, da na nežen način prebudiš svoje telo. Da prebudiš in ogreješ še svoje možgane,  pojdi ven na zrak, na sprehod, tek, (upoštevaj pravila), naredi vaje za gibljivost in moč.

Za razbremenitev od šolskega dela, se lahko sprostiš z žongliranjem. Če nimaš pravih žogic, si naredi svoje (iz papirja), ali uporabi kamenčke, storže, mogoče pomaranče, limone (ups)…Bož videla, kako je ta vaja sproščujoča. Poskusi in uživaj.

Žongliranje:

https://www.youtube.com/watch?v=2PMTMRWod9s

Bodite aktivne, bodite lepo.

Pozdrav.

Metka Grebenc

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost