Skoči na glavno vsebino

HOROSCOPE

At the 9th class we are learning a lot of adjectives: curious, adventurous, mean, secretive… Adjectives are used at horoscope. So we introduce you ZODIAC SIGNS in English and in Slovene!

 

ARIES

An aries is very energetic, curious and confident. On the bad side they are selfish and quick-tempered. Most Aries like action and challenges, but they dont like waiting and other peoples opinion.

SAGITTARIUS

A Sagittarius is optimistic, freedom-loving and honest. On the bad side a Sagittarius is careless, irresponsible and superficial. Most Sagittarius like freedom and the general feel of things, but they dont like details.

CANCER

A Cancer is emotional, loving and imaginative. On the bad side a Cancer is moody and overemotional. Most Cancers like hobbies and parties, but they dont like failure and advice.

CAPRICORN

A Capricorn is carefus, practical and ambitious. On the bad side a Capricorn is fatalisti and frudging. Most Capricorn like purpose and firm foundations, but dont like fantasies and go nowhere jobs.

Aquarius

An Aquarius is friendly, honest and loyal. On the bad side an Aquarius is contrary and unemotional. MostAquarius like fun and fighting for good causes, but dont like the ordinary and loneliness.

Pisces

A pisces is sensitive and kind, but on the bad side a Pisces is idealistic and weak minded. Most Pisces like mistery and to get lost, but dont like the obvious and being criticized

Libra

A Libra is easy going, charming and sociable, but on the bad side Libra is changeable and flirtatious. Most Libras like the finer things in life and gentleness but they dont like violence

Taurus

A Taurus is patient, reliable and intellectual, on he bad side taurus is possesive and greedy. Most taurus like natural things .

Virgo

Is practical, modest and reliable, on the bad side Virgo is fussy and harsh. Most Virgos like order and are prefectonist, but they dont like sloppy workers and being uncertain.

 

Leo

Is generous and creative and loving, but on the bad side a Leo is bossy and interfering. Most Leos like  drama nad lavish living , but they dont like small minded people.

Scorpio

A Scorpio is forceful, emotional and passionate, but on the bad side a Scorpio is jelous and competitive. Most Scorpios like hidden causes and being presuasive, but they dont like being given only surface data .

 

Gemini

A Gemini is lively and comunicative and intelectual,  but on the bad side Gemini is nervous and tense. Most Gemeni like talking and the unusual, but they dont like feeling tied down.

Matevž Svetličič, 9.a

 

Slovenska različica

Oven je zelo energičen, radoveden in samozavesten. Slaba stran je da so sebični in hitro vzkipijo. Večina jih ljubi akcijo in izzive, ne marajo pa čakanja drugih in drugega mnenja.

 

Tehtnica je lahkotna, očarljiva in družabna! Slaba stran tehtnice je, da je spremenljiva in spogledljiva, večina tehtnic ima rad lepše stvari v življenju in nežnost, toda ne marajo nasilja in so suženji mode.

 

Bik je siten, zanesljiv in odločen! Na drugi strani je Bik posesiven in požrešen. Večina Bikom so všeč naravne stvari in stabilnosti, toda ni jim všeč, da jih priganjamo oziroma preobremenimo.

 

Škorpijon je močan, čustven in strasten! Slaba stran je, da je ljubosumen in tekmovalen. Večina Škorpijonov ima radi skrite primere in prepričljive, ne marajo pa, da se jim povejo stvari le površinsko.

 

Dvojček je živahen, komunikativen in intelektualen! Na drugi strani pa je živčen in napet. Večina Dvojčkov ima rada govorjenje in nenavadne stvari, toda ne marajo se počutiti zavezane in biti sami.

 

Strelec je optimističen, ljubeč in iskren! Na slabi strani je Strelec nepreviden, neodgovoren in površen. Večina Strelcev ima radi svobodo in na splošno čutijo stvari, ne marajo pa detajlov.

 

Rak je čustven, ljubeč in domiseln! Na strani postelje je Rak razpoložen in pretiran. Večina Rakov obožuje hobije in zabave ne marajo pa porazu in nasvetov.

 

Lev je radodarna kreativen in ljubeč njegove slabe slabi lastnosti sta da je ukazovalen in da se rad vtika v stvari večina levov ljubi dramatiko in razkošno življenje ne marajo pa neizobražene ljudi in stvari ki so navadne.

 

Devica je praktična, skromna in zanesljiva. Njena slaba  lastnost je muhavost in ostrost. večina ima rada red in disciplino so perfekcionistke vendar ne marajo nemarne delavce in neodločneže.

Kozorog je previden, praktičen in ambiciozen. Slaba lastnost kozorogov je futurističnost in godrnjavost. Večina jih ima rada trdne korenine in točno določen pomen, ne marajo pa sanjarjenja in dela, ki ne vodi nikamor.

Vodnar je prijazen, iskren in vdan. Slaba stan vodnarjev je nasprotovanje in ne emocionalnost. Večina jih ima rada zabavo in boriti se za dobre namene, ne marajo pa vsakdanjega in osamljenosti.

Riba je občutljiva, prijazna in sočustvena. Slaba lastnost je, da je idealistka in slabovoljna. Večina rib ima rada skrivnosti in da se izgubijo, ne marajo pa očitnega in tega, da jih kritizirajo.

Jurij Novak, 9.a

 

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost