Skoči na glavno vsebino

Zimska šola v naravi – Ravne na Koroškem

4. DAN

Smučanje, ogled mesta in spoznavanje železarske zgodovine na Ravnah, kino, disko in še marsikaj. Vse to smo danes doživeli. Po pravljici smo utrujeni še zadnjič zlezli pod svojo odejo in zaspali. Se vidimo jutri na Vrhniki, predvidoma od 15:30 do 16:00.

P.S.: Če bo kaj drugače, vas bomo obvestili preko naše spletne strani.

3. DAN

Že včeraj smo napovedali nočno smuko in danes smo jo tudi doživeli. V času dnevne smuke smo se maksimalno trudili, da bi vsi uspeli usvojiti vožnjo na pravem “sidru” in to nam je tudi uspelo, kar smo dokazali s smučanjem pod lučmi Poseke. Tega, za večino, novega doživetja, ne bomo nikoli pozabili.

P.S.: Že ves čas bivanja na Koroškem jemo zelooooo dobro.

2. DAN

Dan, s sončkom obsijan…naši smučarji že vsi lepo samostojno vijugajo po strmini Poseke. Poleg smučanja smo danes uživali tudi na bazenu in plezali po plezalni steni. Noge so že prijetno utrujene, a energije nam ne manjka. Veselimo se jutrišnjega smučanja, predvsem pa nočne smuke. Lahko noč.

  1. DAN

Uvodni dan je za nami. Malce se še lovimo, a že pridno spoznavamo naše nove okolje, kjer bomo bivali do petka. Kot vsako leto, so nas Korošci tudi letos sprejeli z odprtimi rokami. Seveda pa smo sem prišli predvsem zaradi smučanja, zato smo že danes preizkusili snežni poligon na Poseki. Učenci so pokazali veliko interesa za smučanje, kar je nas učitelje še posebej navdušilo. Več o tem navdušenju pa jutri.

(Skupno 846 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost