Skoči na glavno vsebino

BOŽIČNA TRŽNICA OŠ ANTONA MARTINA SLOMŠKA VRHNIKA

V središču Vrhnike, natančneje na drsališču, je zadišalo po slomškovi marmeladi, medenjakih in drugih piškotih. Na stojnicah so stali snežaki, škrati, smrekice, božično žito, voščilnice, venčki, nakit, raznovrstni praznični okraski in še in še. V prijetnem prazničnem vzdušju, med tisočerimi lučkami se je odvijala božična tržnica.

Ob 17.00 sta Neva in Oskar pozdravila obiskovalce in napovedala prvo točko. Zaplesala so dekleta plesnih skupin 5ka pleše in Kul 5ka z mentorico Leo in ogrela občinstvo. Nato je pevski zbor prvošolcev, drugošolcev in tretješolcev zapel pesmi Snežinke, Pesmica o snegu in Lučke pod vodstvom gospe Tamare in gospe Metke, ki jih je spremljala. Program so udarno nadaljevali člani Plesne šole Urška Vrhnika z mentorico Glorio. Sledila je gledališka igra Rokavička z mentorico Marušo Trošt Širca. Nastop sta zaključili dve skupini mažoretk z mentorico Anito, ki vedno znova popestrijo vsa naša dogajanja.

Hvala vsem staršem in obiskovalcem za prijetno druženje ter vse prispevke v naš šolski sklad. Hvala ZICu in gospodu Gašperju za organizacijo ter postavitev odra in scene, gospodu Černetiču, ACPLUS akustika, za ozvočenje. Predvsem pa gre zahvala vsem nastopajočim, mentorjem, ki so pripravili nastope in izdelke za božični sejem ter učenkam in učencem, ki so prijazno stali za njimi.

Naj se praznični december nadaljuje v takem duhu, predvsem bodimo dobrodelni in strpni.

Urša Govekar

(Skupno 223 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost