Skoči na glavno vsebino

Obisk Anje Štefan

Ob zaključku bralne značke nas je ponovno obiskala vsestranska ustvarjalka Anja Štefan. Učenci od 1. do 5. razreda so z navdušenjem prisluhnili njenemu pripovedovanju in petju. Izvrstno so se odrezali tudi pri odgovarjanju na zastavljene uganke. Objavljamo nekaj vtisov tretješolcev:

Obiskala nas je književnica Anja Štefan. Počakala nas je v telovadnici. Pripovedovala nam je smešne uganke, grozljivo ljudsko pravljico in pesmice. Všeč mi je bil njen glas. Pripovedovala je tako, da bi jo poslušala ves dan. Bilo je zelo zanimivo.

Zoja, 3. c

Obiskala nas je Anja Štefan. Zapisala je veliko pravljic, pesmic in ugank. Povedala nam je več ugank in pesmic in tudi zelo dolgo pravljico, ki se ni in ni končala. Anja Štefan je imela zelo lep glas. Najlepša mi je bila pesmica o miški, ki ji je ves čas izginjal lešnik. Čudežno je bilo, ko je deklica pila vodo in je dobila nazaj roke. Konec je bil srečen.

Tine, 3. c

Obiskala nas je književnica Anja Štefan. Zbrali smo se v telovadnici. Na začetku nam je povedala par ugank. Všeč mi je bil njen glas. Pripovedovala nam je pravljico in zraven tudi kaj pokazala. Za konec nam je povedala še uganko in pesmico. Imela sem se lepo.

Brina, 3. c

Obiskala nas je književnica Anja Štefan. Pripovedovala nam je kruto, dolgo, a zanimivo pravljico s srečnim koncem. Pri Anji Štefan mi je bilo zelo všeč, da je pripovedovala z veseljem. Ima neizmerno lep glas. Ura z Anjo Štefan je hitro minila.

Natan, 3.c

Obiskala nas je književnica Anja Štefan. Povedala nam je pravljico, nekaj ugank in tudi nekaj pesmic. Ima lep nežen glas. Zna zelo dobro pripovedovati. Pravljica, ki nam jo je povedala, je bila kruta, žalostna, a na koncu srečna. Imela sem se lepo.

Flora, 3. c

(Skupno 138 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost