Skoči na glavno vsebino

Vabilo na predavanje in govorilne ure

Spoštovani starši!

Vabimo vas na predavanje »KAKO PREPREČEVATI NASILNO KOMUNIKACIJO?«, gospe Doroteje Lešnik Mugnaioni, politologinje, predavateljice, svetovalke, dolgoletne prostovoljke v Društvu SOS telefon in raziskovalke, ki se vrsto let ukvarja s preprečevanjem nasilja na različnih ravneh.

K preprečevanju nasilja šola pristopa z različnimi preventivnimi dejavnostmi, ki spodbujajo konstruktivno reševanje konfliktov, emocionalno pismenost, krepitev oddelčnih skupnosti in solidarnosti, dobre medosebne odnose ter druge socialne kompetence učencev in učiteljev.
Vzgoja je trdo delo staršev, učiteljev in celotne družbe, ki temelji na vzgledu, saj edino tako lahko preide na odgovornost posameznika.
Otroke je potrebno poleg znanja naučiti tudi veščin komuniciranja, potrpežljivosti, spoštovanja, ljubezni,… Nič ni samo po sebi umevnega. Učimo se vse življenje za življenje.

Toplo vabljeni v ponedeljek, 14. 11. 2022, ob 17. uri v avlo naše šole.

Hkrati vas vabimo na poskusno elektronsko prijavo na popoldanske govorilne ure (https://www.osams.si/govorilne-ure/), ki bodo potekale prav tako v ponedeljek, 14. 11. 2022 in sicer od 16.30 – 17.00. Na priloženi povezavi najdete tudi kratka navodila za prijavo. Če na elektronski naslov, ki ga boste vpisali ob prijavi, ne dobite povratne informacije, prosim preverite tudi vsiljeno pošto.

Elektronsko naročanje bo potekalo tudi za vse nadaljnje popoldanske govorilne ure. Za daljše pogovore oziroma nujne pogovore se po elektronski pošti obrnite na učitelja.

Ravnateljica,
Darja Guzelj

(Skupno 283 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost