Skoči na glavno vsebino

ŠVN – 3. razred

5. DAN

Šolo v naravi smo zaključili v bazenu, kjer smo opravili zaključno testiranje plavalnega tečaja. Nato nas je pot vodila nazaj domov, na Vrhniko.

Hvala, ker ste nam verjeli, da “skupaj zmoremo in znamo”. Slednje pa ve tudi naš Štefan Hadalin, ki je takole nagovoril otroke.

Učenci 3. b in 3. c, razredničarki in učitelji smučanja.

4. DAN

V najhladnejšem jutru smo se na zajtrk napotili in si za sabo še rogljičke zavili. Skozi cel dan so nam moč zagotovili, da smo na nočni smuki kakšen zavoj več naredili. Ko se smučat več ni dalo, a nekaj energije je še ostalo, se je v hostlu noro zaplesalo.

3. DAN

Negativni, a pozitivno naravnani, smo se odpravili na zajtrk. V jedilnici smo poskrbeli, da so pošle vse zaloge “viki kreme”, katera nam je dala moč za nov smučarski dan. Vijuganje po belih strminah Poseke smo že vsi usvoji. Na nas bi bil ponosen tudi šolski ambasador športa in dobre volje, Štefan Hadalin. Bil je dan, s soncem obsijan.

2. DAN

Želja po novih dogodivščinah nas je prebudila v sončno jutro. Polna skleda čokolina nam je dala moč, da smo se podali proti zasneženim strminam. Še predno so bile žičniške naprave v polnem teku, smo že ogreti, v polni opremi, stali v preži, da se poženemo po belih strminah. Smučarsko dopoldne je bilo popolno. A naših športnih vragolij še ni bilo konec. Čakalo nas je nadaljevanje plavalnega tečaja. Sledila je večerja, kjer smo praznovali rojstni dan. Utrujeni smo se odpravili spat…

  1. DAN

Pozdravljeni!

Prvi dan bivanja v šoli v naravi na Ravnah na Koroškem je za nami. Skoraj popolnoma smo se že privadili na novo okolje, lepo nam je. Mraz na Koroškem nam je zagotovil bele strmine, spoznali pa smo tudi mesto na večernem pohodu.

Ker je to prvi dan, smo z besedami bolj skopi, zato prilagamo nekaj slik iz terena. Več pa jutri.

Učenci in učitelji

(Skupno 1.573 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost