Skoči na glavno vsebino

OBVESTILO O MOŽNOSTI ZAGOTOVITVE TOPLEGA OBROKA ZA UČENCE, KI SE ŠOLAJO NA DALJAVO

Spoštovani starši!

V zvezi z zagotavljanjem brezplačnega toplega obroka (kosila) za učence, za katere je v času zaostrenih epidemioloških razmer organizirano izobraževanje na daljavo in tak obrok potrebujejo, smo se v sodelovanju z Občino Vrhnika dogovorili:

  • topel obrok (kosilo) pripada učencem, ki se zaradi poslabšanja epidemioloških   razmer organizirano šolajo na daljavo in so do tega obroka upravičeni;
  • do toplega obroka so upravičeni le tisti učenci, ki imajo že sedaj subvencionirano kosilo (3. dohodkovni razred v odločbi o otroškem dodatku oziroma 2. razred v odločbi o državni štipendiji ali učenci, ki so nameščeni v rejniško družino) – podatke bomo ob prijavah preverili v CEVUIZ;
  • obrok je za učence brezplačen, saj se sredstva zagotovijo iz državnega proračuna;
  • topel obrok bo za obe vrhniški šoli pripravljala kuhinja OŠ Ivana Cankarja Vrhnika (Lošca 1), kjer bo tudi prevzem.


Starši otrok, ki izpolnjujejo zgornje pogoje, se morajo na topel obrok predhodno prijaviti in velja za vse dni v tednu (ne pa le za posamezne dneve npr. glede na jedilnik).
Prijave (šola, ime in priimek otroka, razred in oddelek, čas pričetka, ko želite imeti zagotovljen obrok) prosim pošljite najkasneje do petka, 6. 11. 2020, do 18.00 na e-naslov vodje prehrane, in sicer za Cankarjevo šolo gvanco@11fbyn.fv in za Slomškovo šolo ceruenan.nzf@tznvy.pbz .

Učenci oziroma starši boste topel obrok osebno prevzeli zadaj za OŠ Ivana Cankarja Vrhnika ob določenem času (načrtovano je med 12.00 in 12.30).

Ustrezno posodo za prevzem obroka morate vsakodnevno zagotoviti sami (do 10.00 morate čisto in podpisano posodo dostaviti na določeno mesto zadaj pri kuhinji šole), nato pa obrok ob dogovorjenem času tudi prevzeti. Prevzem hrane bo potekal zunaj prostorov šole.

Šola in občina dostave toplega obroka do učencev ne bo organizirala.

Lepo vas pozdravljava.

Darja Guzelj in Polonca Šurca Gerdina

ravnateljici

(Skupno 267 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost