Skoči na glavno vsebino

ANGLEŠČINA, 4.C – ponedeljek, 20.4.

Dragi četrtošolci.

Današnji napotki veljajo za dve šolski uri (ponedeljek in četrtek), tako, da si lahko delo porazdelite. Vse, kar boste ta teden zapisali in rešili, poslikajte s telefončkom in oddajte v spletno učilnico do konca tedna.

  1. V DZ reši do konca str.60, reši tudi vse naloge na str.61 – pazi na nal.20: Kako primerjaš dve sliki in poveš, da nekaj obstaja, oz. da nečesa ni: There is a lamp in picture 1. There isn’t a lamp in picture 2.

Reši tudi nalogi 2 in 3 na str.62 (če kdo želi, lahko tudi nal.1a,1b)

  1. V priponki imaš učni list. Lahko ga skopiraš ali pa naloge prepišeš v zvezek. Reši vaje in s tem boš ponovil snov za nazaj. Klikni semle: PONAVLJANJE IN UTRJEVANJE
  1. V spletni učilnici lahko rešiš še dve interaktivni vaji – tisti, ki želijo več. So namreč tudi takšni učenci, ki mi pišejo in sprašujejo, če lahko rešujejo še kakšne dodatne naloge. Naloge v DZ in na UL so torej obvezne, interaktivne vaje pa niti ne, čeprav verjamem, da so mnogim všeč. Lahko jih rešuješ šele konec tedna.

Naslednjič se slišimo šele po prvomajskih praznikih. Jaz bom vaše oddane naloge pregledala in vam sporočila, kako vam gre. Do takrat pa bodite lepo, spočijte se in se naužijte svežega zraka!

Vas pogrešam!!

učiteljica Saša

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost