Skoči na glavno vsebino

OPB 5 – 2. c in polovica 2. b, četrtek, 9. 4. 2020

OPB 5 – 2. c in polovica 2. b, četrtek, 9. 4. 2020

KOSILO

Ste že pojedli, kar ste pripravili? Ste v vsem tem času karantene že spekli svoj kruh? To morate, to je sedaj moderne. Seveda se mi morate s tem pohvaliti in mi slikico tudi poslati na gnqrw.qr-tyrevn@thrfg.nearf.fv .

USMERJEN IN NEUSMERJEN PROSTI ČAS

Najprej vam pošiljam vzorec domačega testiranja za športno vzgojni karton. To sicer ni nujno, da opravite, a ker je vikend pred vami, boste morda v naravi z veseljem pripravili kaj takega, da bo pohod bolj zanimiv.

Saj veste, ŠVK je tista reč, ki jo vsak april izvajamo v telovadnici (po domače, testiranje), teke pa zunaj na igrišču. Ker je sedaj ta čas, boste poskrbeli za improviziran ŠVK, zato so tudi naloge malce drugačne, predvsem pa vsem dostopne.

ŠVK-doma

Kot vidite v priponki, imamo prostor v tabeli za dve meritvi. To pomeni, da bomo izvedli eno meritev sedaj v tem tednu, potem pa bomo malo vadili in videli, kakšen bo rezultat oz. vaš napredek pri drugem merjenju.

Bodite pošteni sami do sebe, saj se bo le tako videl pravi napredek. Zelo zaželeno je, da to »testiranje« opravite v krogu družine in se tako tudi malce pomerite med seboj. Zelo bom vesel, če mi pošljete kako sliko iz vašega testiranja oz. da mi pošljete svoje rezultate prvega merjenja.

Tu pa je še slikica za vaje z balonom. Le-te lahko izvajaš vsako uro, ko imaš šolski odmor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uživajte v gibanju in javite se kaj!

Učitelj Tadej

(Skupno 159 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost