Skoči na glavno vsebino

ŠPORT 6. c, torek, 7. 4. 2020

ŠPORT 6. c, torek, 7. 4. 2020

Pozdravljeni učenci 6. c!

Tu je že 4. teden učenja od doma, mi bomo rekli kar gibanja od doma. J V preteklem tednu smo se delno že lotili razvijanja posameznih motoričnih enot. Da pa bo zadeva še bolj zanimiva, bomo izvedli testiranje in svoje rezultate kasneje tudi primerjali.

V tem tednu imate nalogo, da opravite z domačim športno vzgojnim kartonom. V priponki imate dokument z vsemi navodili za izvedbo domačega ŠVKja. Saj veste, ŠVK je tista reč, ki jo vsak april izvajamo v telovadnici (po domače, testiranje). Ker je sedaj ta čas, boste poskrbeli za improviziran ŠVK, zato so tudi naloge malce drugačne, predvsem pa vsem dostopne.

ŠVK-doma

Kot vidite v priponki, imamo prostor v tabeli za dve meritvi. To pomeni, da bomo izvedli eno meritev sedaj v tem tednu, potem pa bomo malo vadili in videli, kakšen bo rezultat oz. vaš napredek pri drugem merjenju.

Bodite pošteni sami do sebe, saj se bo le tako videl pravi napredek. Zelo zaželeno je, da to »testiranje« opravite v krogu družine in se tako tudi malce pomerite med seboj. Zelo bom vesel, če mi pošljete kako sliko iz vašega testiranja oz. da mi pošljete svoje rezultate prvega merjenja. Zagotovo pa mi boste morali prinesti končan karton, torej po končanem drugem merjenju. Tako bom ocenil vaš napredek in morda bo ta ocena tudi za v redovalnico (odvisno od navodil o preverjanju in ocenjevanju).

Uživajte v gibanju in javite se kaj!

Moj mail: gnqrw.qr-tyrevn@thrfg.nearf.fv

Učitelj Tadej

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost