Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 5.c in 5.b – tedenska vadba (6. 4. -10. 4. 2020)

Pozdravljeni učenci in starši,

včeraj sem za vas že pripravila vadbo, ki jo opravljate ves teden, ob koncu tedna, pa pošljete izpolnjen vadbeni kartonček svoji razredničarki.

Odgovorni ste, da izvajate in zapisujete vašo opravljeno vadbo za športno vzgojo. Prosim, da se navodil držite, saj bodo izpolnjeni vadbeni kartončki pomembni tudi za preverjanje pri športne vzgoje.

Priloženi sta 2 prilogi, ki ste si ju že ogledali, upam da tudi že prebrali. Če potrebujete dodatna navodila, me prosim vprašajte (xngwn.zvfvp1@thrfg.nearf.fv) ali pa vprašajte vašo razredničarko. Prva priloga predstavlja navodila, druga pa je stran, ki si jo natisnete. Izpolnjene kartončke pošljite svoji  razredničarki do petka, 10. 4. , ali pa najkasneje do nedelje, 12. 4. . V kolikor potrebujete dodatna pojasnila glede vadbe, pa se obrnite name.

Športna vzgoja je del učnega procesa, ki pa je v teh razmerah usmerjena v splošno telesno vadbo in pripravljenost telesa na vse napore, ki jih premaguje (umske in telesne)! Starše pa nagovarjam, da svoje otroke spremljate, saj otroci potrebujejo predvsem vašo podporo pri ohranjanju dobre telesne kondicije!

 

Tedenski načrt vadbe

Vadbeni kartonček

Torej navodila za ves teden so tukaj, vseeno pa še naprej spremljajte šolsko spletno stran, ker bom za vas objavljala še zabavne športne izzive, katere lahko izpeljete ali pa izzovete svoje družinske člane.

IZZIV

Lep teden vam želim,

učiteljica Katja

Vsak dan lahko še vedno počneš to, kar upam, da je že v tvoji navadi=> Vadba za ohranjanje zdravja in kondicije.

ps: ne pozabi na Waka Waka.

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost