Skoči na glavno vsebino

RU – 6.c, ponedeljek, 6.4.2020

Pozdravljeni dragi moji učenci.

Ste lepo izkoristili lep sončen vikend? Ste bili s starši na lepem sprehodu v bljižnji okolici, ste pomagali pri delu doma, ste poskrbeli za športne aktivnosti in za svoje zdravje?Pa še to, ali se družite s svojimi brati, sestrami, jih naučite kakšne nove veščine, se pogovarjate?

Vse to vam bo dalo moč in navdih za lepše preživljanje v tem malo drugačnem času, ko niste v šoli s svojimi sošolci in prijatelji . Izkoristite in preživite čim več lepih trenutkov s svojimi najbljižjimi. Tudi njim ni vedno lahko.

Lepo dogodivščino lahko imate v sredo, na športnem dnevu. Povabite tudi svoje starše in skupaj se odpravite na športne aktivnosti, ki smo vam jih pripravili učitelji športa. Veliko zanimivih nalog boste našli. Preberite si obvestilo na spletni strani šole.

In pošljite mi kakšno slikco, kaj vse ste počeli. Verjamem, da boste zelo uživali.

Vaši starši so dobili po meilu obvestilo, da skupaj z vami izpolnijo vprašalnik za izbirne predmete. Naredite to skupaj, starši pa to podpišejo in pošlejo naprej. Vzemite si čas in izberite primerne predmete, ki jih boste obiskovali naslednje šolsko leto.

In še nekaj vas prosim. Kontaktirajte vaše učitelej pri posameznih predmetih. Če kaj ne razumeš, ne zmoreš, želiš dodatno pojasnilo, si v težavah…pokliči učitelja, ali mu napiši meil. Z veseljem ti bo pomagal, ti svetoval, se pogovoril s teboj. Bodite odzivni. Učitelji se po svojih najboljših močeh trudimo, da bi vam bilo pri učenju na daljavo čim lažje in čim bolj zanimivo. A če ni vašega odziva, potem je za vse težko.

Pojdite na zrak, nadihajte se, potem pa veselo na delo, če še niste končali.

Lep pozdrav.

Metka Grebenc

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost