Skoči na glavno vsebino

IŠPK2 – fantje, sreda, 1. 4. 2020

IŠPK2 – fantje,  sreda, 1. 4. 2020

Fantje…danes ste čist frej. Sem se tudi dogovoril z ostalimi učiteljicami, da imate danes dopust, tako da kar nazaj v posteljo in spat do 12h. Haha…sam prvi april je. 🙂

Za dobro jutro boste najprej rešili en test iz košarkarskih pravi. Ta bo seveda zelo lahek za vas, zato pričakujem 100% pravilne odgovore.

https://interaktivne-vaje.si/sport/sport_gradiva/kosarka/kosarka_1.htm

Pa preidimo k delu:

OGREVANJE:

  • Zbudi telo in se dobro ogrej (če imaš stopnice, s stopnjevalnim tempom prehodi ali preteci 120 stopnic; če stopnic nimaš, izvajaj vaje na mestu 6 min, kot so: tek na mestu, skiping na mestu, Jumping Jacks poskoki,…
  • Statične raztezne gimnastične vaje

GLAVNI DEL

Danes vas čaka »cirkuška« ura. Zakaj? Ker najpogosteje vidimo prave žonglerje prav v cirkusu. Vaša naloga je, da doma najdete ali iz papirja in selotejpa izdelate tri predmete približno enakih dimenzij (ali pa tenis žogice). Tudi lepo zložene nogavice (v kroglo), bodo ok. Pa naj bodo sveže. J Nadaljnji napotki pa v spodnjem videu.

P.S.: Kdor ima možnost pa naj ne pozabi na košarkarske vaje, ki jih lahko delaš na domačem dvorišču (ponavljam, kdor ima možnost). Med urami pouka si vzemi 5-10 min časa za gibanje. Tako se bo nadaljnji pouk lažje izvajal. V spodnjem videu pa le nekaj idej:

Uspešno delo in javljajte napredek. Ne pozabi na dnevnik gibanja. Datumsko ga obnovi sam.

OSTANITE ZDRAVI!

Učitelj Tadej

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost