Skoči na glavno vsebino

Obvestilo

Spoštovani starši in zaposleni,

na vas se obračam s prošnjo po pomoči pri izvajanju pouka v šoli.

Vlada je v četrtek, 11. 11. 2021, sprejela Odlok o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo  Covid 19 (Uradni list RS št. 177/2021 in 174/2021).

V ponedeljek bo pouk potekal tako kot do sedaj. Prosimo vas, da pred prihodom v šolo, izvedete s svojim otrokom samotestiranje, saj tako preprečimo širjenje okužbe dalje.

Prav tako boste v ponedeljek prejeli podrobnejša navodila.

Od srede, 17. 11. 2021, naj bi, upoštevajoč soglasja staršev, potekalo obvezno samotestiranje vseh učencev s hitrimi testi trikrat tedensko v prostorih šole (učenci se bodo testirali sami ob prisotnosti učitelja). Starši prevzamete teste za samotestiranje učencev v lekarnah, učenci jih prinesejo s seboj v šolo. Samotestirati se ni potrebno otroku, ki izpolnjuje pogoj prebolevnosti ali cepljenja, kar učitelj preveri pri učencu pri prvem samotestiranju (potrdilo).

Prosimo vas, da se v naslednjih dneh z otrokom pogovorite o tem, kako samotestiranje poteka in čemu je namenjeno, pri čemer vam je lahko v pomoč video na naslednji povezavi:  https://www.youtube.com/watch?v=Ljc9hG7xsFU. Priporočamo, da otrok samotestiranje izvede samostojno.

Hvala, ker nam pomagate in ostanite zdravi.

Darja Guzelj, ravnateljica

(Skupno 400 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost