Skoči na glavno vsebino

OPB 5 – 2. c in polovica 2. b, ponedeljek, 4. 5. 2020

OPB 5 – 2. c in polovica 2. b, ponedeljek, 4. 5. 2020

Pozdravljeni vsi moji!

Informacija, da pridete kmalu v šolo me zelooo veseli, saj vas bom lahko po doooolgem času ponovno videl. Kako pa bo vse skupaj potekalo, boste pa izvedeli v naslednjih dneh.

KOSILO

Kosilo se ne skuha samo. Vaša naloga je, da pomagate doma skuhati kosilo ali vsaj pripraviti mizo, med jedjo skrbiš na bonton in po kosilu pospraviš vsaj za seboj, če že ne za vsemi družinskimi člani, s katerim ješ kosilo.

SAMOSTOJNO UČENJE

Dokončajte svoje delo, ki vam ga je naložila učiteljica. Če ste vse opravili že v dopoldanskem času, je sedaj čas za branje. 20 min branja in nato poveste obnovo prebranega. Zelo pomembno je namreč to, da razumete, kaj berete.

USMERJEN PROSTI ČAS

Ker verjamem, da ste bili med počitnicami zelooo aktivni, se bomo danes lotili dela malce drugače. Izvedli bomo namreč aktivne raztezne vaje. Seveda, najprej se boste dobro ogreli (tek okoli hiše, bloka, tek po stopnicah, kolebnica itd) nato pa izvedete sklop razteznih vaj, kot jih kaže slika. Vsako vajo izvajajte vsaj 15 sekund. Za pomoč poprosite ostale družinske člane in jih tudi vključite v delo.

POPOLDANSKA MALICA

Sedaj si že zaslužiš nekaj za pod zob. Naj bo to jabolko, pomaranča, kivi,…vzemi ga sam/a, nareži ga sam/a in seveda, pojej ga sam/a.

Uživajte v delu in lep pozdrav!

Učitelj Tadej

(Skupno 153 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost