Skoči na glavno vsebino

NŠP1 in NŠP3 – 4. in 6. razred – 5. 5. 2020

Pozdravljeni učenke in učenci,

hvala za vse vaše poslane naloge. Nekateri ste mi poslali že vse naloge, nekatere pa še čakam. Prosim storite to čimprej, da vam lahko zaključim predmet. V kolikor ne veste o kakšnih nalogah vam pišem, se pozanimajte pri prejšnjih objavah na šolski spletni strani (21. 4. in 7. 4.).

Mesec maj bo namreč posvečen preverjanju in ocenjevanju in vaša ocena bo sestavljena iz obeh poslanih nalog – Uvodni del ure (raztezne in krepilne vaje ter igra za ogrevanje). Torej kdor mi je obe nalogi že poslal, bo do naslednjega tedna že pridobil oceno. Ocena bo zabeležena v Lopolisu, hkrati pa vam obrazložitev pošljem na elektronski naslov, s katerega sem prejela vašo nalogo. Vsi ostali imate še nekaj časa, da opravite svoje obveznosti. V kolikor ima kdorkoli kakšno vprašanje, naj mi piše na elektronski naslov: xngwn.zvfvp1@thrfg.nearf.fv.

 

Da pa vas v tem tednu spodbudim, da se lotite kakšne športne dejavnosti, pa vas povabim, da se popoldne odpravite na izlet in si na travniku privoščite zdravi piknik (jabolka, hruške, jagode, kivi, …)… In to storite z nordijsko hojo -> oglej si video.

Lep teden vam želim,

učiteljica Katja 

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost