Skoči na glavno vsebino

TJA, ANGLEŠČINA, ČETRTEK, 23. 4. 2020

DANES BOM OD TEBE ŽELEL, DA MI POSNAMEŠ KRATEK POZDRAV V ANGLEŠKEM JEZIKU. LAHKO MI TUDI ZAPOJEŠ, KAR NEKAJ PESMIC ŽE ZNAŠ. UPORABIŠ LAHKO VSE TEMATIKE, KI SMO JIH POSLUŠALI ALI PELI V RAZREDU IN DOMA.

ČE SE BOŠ ODLOČIL ZA PESMICO, SI IZBERI KATEROKOLI PESMICO V ANGLEŠKEM JEZIKU, POMEMBNO JE LE, DA TI JE VŠEČ. LAHKO JE TUDI PESMICA, KI JE NISMO IMELI PRI POUKU.

ČE PA SI IZBEREŠ POZDRAV, PA MI LAHKO POVEŠ KAKO TI JE IME, KAKŠNO JE VREME PRI VAS, KAJ IMAŠ RAD/RADA IN MI POSTAVIŠ KAKŠNO VPRAŠANJE, KI SMO SE GA UČILI. ČE PA IMAŠ VELIKO POGUMA, PA MI LAHKO PO ANGLEŠKO POVEŠ ŠE KAJ DRUGEGA.

TALE POSNETEK NAJ TI BO V POMOČ.

 

 

SPODNJE PRAVLJICE PA NAM PRIPOROČA SOŠOLEC DAN. POSLAL MI JIH JE, KER SO MU ZELO ZABAVNE IN TUDI MENI SO. LAHKO JIH POSLUŠATE MED POČITNICAMI ALI PA KAR TAKO. TUDI OSTALI MI LAHKO POŠLJETE ZANIMIVE POSNETKE, DA BOMO LAHKO VSI UŽIVALI V NJIH.
https://youtu.be/2da5yu6rpdg

https://youtu.be/8WzCjWk2mRw

https://youtu.be/IwFYHGYD9tw

 

ZADNJE SREČANJE PRED POČITNICAMI JE SEDAJ ZA NAMI. SKORAJ SMO ŽE PROSTI IN LAHKO MALCE POZABIMO NA ŠOLO, VENDAR NE POZABI, DA SE VSAK DAN LAHKO NAUČIŠ NEKAJ NOVEGA, TUDI KAKŠNE ANGLEŠKE BESEDE. KO POSLUŠAŠ GLASBO, LAHKO UJAMEŠ KAKŠNO ZANIMIVO BESEDO, ALI PA KO GLEDAŠ TELEVIZIJO. POSKUSI SI JO ZAPOMNITI IN VPRAŠAJ STARŠE KAJ POMENIJO.

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost