Skoči na glavno vsebino

TJA 9.a – 3. skupina – 6. teden, 2. ura, četrtek, 23.4.

Ta in prejšnji teden sem med navodili objavila ta stavek:

»Prosila bi vas, da se držite rokov pošiljanja, to je za 3 – 4 ure skupajod ponedeljka – petkado 15.00 ure ( in ne kasneje!). Ne pošiljajte posnetkov za vsako uro posebej.«

Če bi mi vsi učenci pošiljali snov vsake ure posebej, namesto v paketu,  za 3 – 4 ure, bi na teden dobila 300 ali več emailov in niti slučajno nebi uspela odgovarjati nanje. Zato je pomembno, da poslikaš snov v zvezku, DZ in interaktivne delovne liste in to pošlješ ENKRAT na teden ( v največ dveh zaporednih emailih). Tako tudi meni omogočiš, da hitreje pregledam vaše delo in vam vsem pravočasno odgovorim. Posnetkov poslanih po 15.00 uri ne bom odpirala. Če si prepozen, posnetke pošlji naslednji dan. Zato imaš na razpolago 5 delovnih dni, od ponedeljka, do petka.

Pri interaktivnih delovnih listih lahko včasih pride do napake pri objavi rezultata. Zato slikaš cel delovni list in mi ga pošlješ na vpogled!

Pa nadaljujmo z angleščino:

V učbeniku na strani 140 imate dokaj enostavno besedilo, You must be home by 8.30. Preberite in poslušajte ga (https://touchstone.si/ucbeniki/ts9/140.html) in odgovorite na vprašanja pod besedilom.

Nadaljujte z vajami v DZ: str. 128 – 131. Vaje so zelo osnovne, saj gre večinoma za ponovitev že znanega besedišča.

POMEMBNO: učenci, ko bomo učitelji uradno seznanjeni kako je z ocenjevanjem, vas bom obvestila, kako bomo leto pripeljali do konca in zaključili ocene. Do takrat pa bodite aktivni in odzivni tako, da redno pošiljate svoje delo na vpogled.

Lep pozdrav, učiteljica Simona

(Skupno 131 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost