Skoči na glavno vsebino

ŠPORT 4. a, ponedeljek, 30. 3. 2020

ŠPORT 4. a, ponedeljek, 30. 3. 2020

Začenjamo že tretji teden učenja na domu. Kako vam gre? Se sošolci med seboj že kaj pogrešate? Verjemite, da je ta situacija težka za vse nas, vendar moramo biti močni in vztrajni ter upoštevati navodila, ki nam jih narekujejo vodilni. Da pa bomo močni še naprej, se moramo gibati (bolj ali manj doma, žal) ali pa doma izvajati vaje za aktivacijo celotnega telesa.

Nogice-rokice

Tudi danes imate nalogo, da za šport uporabite tudi znanje, ki ste ga pridobili pri predmetu LUM. Izdelali si boste poligon pod imenom rokice-nogice. Lahko ste ustvarjalni, kot kažejo slike v priponki, lahko pa si delo tudi olajšate in si rokice in nogice narišete ali si označite različne barve za roke in za noge ali ali ali…Pomembno je, da imate vsaj 15 listov rokic in nogic. Uporabi papir, ki ga imaš na voljo in ki je za odpis in je že potiskan na eni strani. S tem misliš tudi na čisto okolje in lepo naravo.

V vsako vrsto postavite eno roko, dve nogi ali dve nogi in eno roko. S poskoki ali s korakom, morate izvesti poligon, ki ste ga pripravili. Sledi pravilu od lažjega k težjemu.

Vesel bom, če mi kak svoj izdelek oz. končni poligon pošljete na mail:

Želim vam obilo zabave in prijetnega gibanja.

Učitelj Tadej

(Skupno 99 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost