Skoči na glavno vsebino

Petek, 27. marec

Dragi učenci!

Upam, da ste se razveselili mojih pozdravov »skoraj v živo«.

Želela sem vas presenetiti, saj tudi jaz z veseljem vsak dan sproti prebiram vaša sporočila, kako pridno in vestno opravljate domače naloge ter kako zavzeto pomagate staršem pri delu doma.

Hvala za vse pozdrave in fotografije, ki mi polepšajo te hladne in vetrovne dneve. Danes je še pri meni doma dišalo po palačinkah.

Občasno me malo zaskrbi, saj naredite tudi naloge, ki niso obvezne. Pridno prepisujete v zvezke, pa čeprav to ni zahtevano. Zato upam, da za knjigami ne sedite predolgo in imate čas, da se poveselite, sprostite in igrate.

Saj veste: ne pozabite na nasmeh in igro, saj vama bosta pogrela srce in pregnala slabo voljo.

Dragi starši!

Poučevanje na daljavo ste vseh teh štirinajst dni vzeli zelo resno. Iskrena hvala za pomoč in trud, ki ga vlagate. Za vse nas so to novi izzivi, ki se jim iz dneva v dan prilagajamo in nikakor ni vedno lahko. Prosim vas, da sami presodite, koliko vaš otrok zmore. In verjemite, nič ne bo narobe, če katera od nalog ne bo prepisana ali rešena.

Hkrati vas vabim, da izpolnite anketo na spletni strani šole. Povratne informacije nam bodo v pomoč pri nadaljnjem delu na daljavo in že sedaj hvala za odziv.

 

SLJ Spomin

MAT Prištevanje enic k deseticam

GUM Križanka o glasbilih

 

Sicer pa prav vse lepo pozdravljam in vam želim, da si naredite lep vikend – naj bo sončen!

učiteljica Evelin

 

(Skupno 102 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost