Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 6.a – 25.3.2020

Pozdravljena dekleta,

kako ste? Kako vam minevajo dnevi? Ste aktivne? Ali se gibate vsak dan? Se gibate same, ali to počnete v družbi, so se v vadbo mogoče vključili tudi starši, bratje, sestre? Gibanje je naša osnovna potreba, to ni nekaj, kar je v učnem načrtu, to naše telo enostavno potrebuje. Naj bo tega čimveč, naj bo čimbolj različno in čimbolj zabavno, naj vas vodi notranja motivacija, zato premagaj lenobo in naredi nekaj za boljše počutje! Zdaj, čimprej!!

Jutranji pozdrav soncu.

Danes je že polovica drugega tedna… ko smo doma, vendar z mislimi vsak dan v šoli. Ste vedele, da obstaja tudi za Šport učbenik, interaktiven. Ko se vrnemo v telovadnico, verjetno veste, da nas čaka Športno vzgojni karton?! V učbeniku si preberite nekaj dejstev, ki vas bodo spomnila kaj vam in nam pomeni ŠVK. Prosim, če preberete 1.poglavje (1. Telesne značilnosti in gibalne sposobnosti).

Tudi za ŠVK se lahko pripravljate zdaj, ko ste doma, čeprav je to telesna pripravljenost, ki odraža vaše aktivnosti skozi leto.

Jutri vam bom v objavo priložila vadbeni kartonček, v katerega boste beležile svojo vsakodnevno vadbo, ki vas bo zagotovo pripeljala do prijetnejših občutkov kot sedenje pred zasloni. Z vadbo boste vplivale na svoje gibalne sposobnosti in nekatere telesne značilnosti in tako bodo rezultati na testiranjih boljši od lanskih. 👌🏻

Vadba za vsak dan. Oglej si video in še nekaj naslednjih, ponovi nekaj vaj, vsak dan je to lahko nova vaja.

Želim vam prijeten dan in priznam, da sem včeraj pričakovala kakšno sporočilo več z vaše strani, 👸🏻

učiteljica Katja

ps: še vedno pa čakam vaše odzive na Waka Waka. Jaz vadim vsak dan. 🙅‍♀️

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost