Skoči na glavno vsebino

Učna pomoč v živo

V živo prek spleta, da ne bo pomote … 🙂

Ta učna pomoč nadomešča tiste ure, na katerih smo se dobivali v šoli. Tako kot tam jih bom izvajala učiteljica Mateja Bartol. Z večino se že kar dobro poznamo, zato verjamem, da je lahko naše spletno druženje enako učinkovito in prijetno, kot je bilo v šoli.

ZAKAJ?

Naš glavni namen je, da se pogovarjamo in se tako učimo pravilne uporabe slovenskega jezika. S tistimi, ki vam TJA ne gre najbolje, bomo več vadili angleščino. Če imate težave z razumevanjem ali izpolnjevanjem nalog, ki vam jih učitelji dajejo na spletno stran, vam lahko pomagam tudi pri tem. Delali bomo tisto, kar kdo najbolj potrebuje.

KJE?

Na spletu, in sicer prek brezplačne aplikacije Skype. V njej se lahko slišimo in/ali vidimo, si pišemo sporočila in izmenjujemo dokumente. (Kako priti do Skypa, si preberite spodaj.)

KDAJ?

Začnemo v ponedeljek, 23. 3., na voljo bom ob delavnikih, predvidoma med 10. in 15. uro. Do ponedeljka je še nekaj dni, zato z namestitvijo pohitite. Javite se mi na Skype do sobote zvečer, da se pravočasno zmenimo, kdaj se dobimo in kaj bomo delali.

KAKO?

Kdor Skypa še nima, naj si ga naloži na računalnik ali telefon.

Dobite ga na primer tukaj: https://www.skype.com/en/get-skype/

Ko imate aplikacijo nameščeno in v njej ustvarjen svoj račun, me v iskalniku kontaktov najdete pod imenom (skypename) mateja108. Kot rečeno, se mi javite do sobote zvečer, odzvala se bom v nedeljo.

Kdor opisanega postopka ne zna izvesti sam, naj prosi za pomoč koga, ki to zna. Če vam nikakor ne bo šlo, me dobite tudi na e-naslovu .

Kmalu se slišimo/vidimo – prek spleta, seveda.

(Skupno 142 obiskov, današnjih obiskov 1)
Mateja Bartol

Mateja Bartol

Učiteljica za dodatno učno in drugo pomoč, dipl. slovenist in prof. filozofije.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost