Skoči na glavno vsebino

Šport – fantje

23. 3. 2020

Pozdravljeni v novem “šolskem” tednu. Najprej pohvala tistim, ki ste bili aktivni čez vikend in ste mi svoje dosežke v obliki opisov, slik ali “screenshotov” poslali na e-mail, zelo ste me razveselili. Tak kontakt pričakujem in si ga želim tudi v prihodnje.

Teden bo vremensko malo bolj hladen in vetroven, a naj vas to ne odvrne od gibanja zunaj, primerno se oblecite, opravite krajši pohod ali počasen tek, izogibajte pa se hitrih tekov in intervalov, pri katerih je intenzivnost dihanja povečana.

V tem obdobju se sam ne bom oziral na urnik, kdaj ima kateri razred na programu šport. Vsak dan bom predloge, navodila in ideje za vadbo napisal za vse razrede, vi pa svojo izvedbo prilagodite drugim obveznostim, časa imate dovolj za vse. Napravite si dnevni urnik, kdaj se boste učili, pisali domače naloge, kdaj se boste rekreirali, bili v kontaktu s sošolci in prijatelji, gledali tv, se zabavali s svojim najljubšim hobijem ali pa pomagali pri hišnih opravilih.

Veste, da se sam pogosto pošalim in vaše ime povežem s kakšnim znanim športnikom. Tako nalogo vam zastavljam danes: na svetovnem spletu poiščite športnika z vašim imenom, ga na kratko opišite in mi to pošljite na e-mail. Oglasite pa se lahko tudi kar tako, ne le v zvezi s tem, kaj športnega ste izvedli, vesel sem/bom vsake vaše besede.

Plan za danes:

Lep pozdrav!

Matjaž Bajec

 

(Skupno 169 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost