Skoči na glavno vsebino

RU – 6.c

Dragi moji učenci.

Ste prebrali meil, ki sem vam ga poslala? Napisala sem vam  svoje razmišljanje o šoli v naravi. Želim si, da se tudi vi odzovete in napišete kako ste doživeli to šolo v naravi. Napiši, kaj ti je bilo všeč, kaj ne, kaj ti bo ostalo v lepem spominu, kaj bi najraje pozabil. Ker vem, da smo se vsi nekaj naučili iz izkušenj, ki smo jih dobili v tej šoli, je prav, da o njih spregovorimo. Pošlji meil svojemu sošolcu, sošolki, prijatelju iz sosednjega razreda (pošlji ga tudi meni, če si želiš), pokliči koga po telefonu in mu/ji povej svoja razmišljanja. Tudi če ga samo lepo pozdraviš, vesel bo. Ostanite v kontaktih, žal zdaj samo preko omrežja. A tudi to je veliko, da ohraniš stik in prijateljstvo. To je sedaj še kako pomembno. Skrbite za zdravje, gibajte se, jejte zdravo, pokličite se in se vspodbujajte.

In še nekaj: Danes boste dobili na spletni strani nalogo, da preberete, kateri izbirni predmeti bodo v naslednjem šolskem letu na razpolago. Poglejte si ponudbe za 7.razred. Dobro jih preberite, razmislite o njih, posvetujte se s starši, povprašajte prijatelje za nasvet (nekateri, ki jih poznaš so kakšen predmet že obiskovali… tisti starejši). Ko se zopet srečamo, boste izpolnili vprašalnik in prijavnico, s katero se boste prijavili k izbirnim predmetom.

Pridno delajte šolske obveznosti, naučite se čim več. Naj bo to priložnost za učenje novih veščin in pridobivanje znanja na malo drugačen način.

Mislim na vas in vas lepo pozdravljam.

Razredničarka Metka Grebenc

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost