Skoči na glavno vsebino

ŠPORT – 6.a dekleta – 19.3.2020

Pozdravljena dekleta,

nekaj vaših odgovorov sem včeraj že dobila in sem navdušena. Nekatere ste k tej vadbi pritegnile tudi svoje družinske člane. BRAVO!! Verjamem pa, da tista dekleta, ki še niste našla časa za ples, boste to storile jutri ali pa pojutrišnjem. Še vedno me zanima, katera pesem vam je med najljubšimi in katero koreografijo bi se bile pripravljene naučiti. Imam namreč nalogo za vas.

Se spomnite?

To pa je CHALENGE (izziv) za vas – Waka Waka It’s time for Vrhnika, to bo naloga za vas. Plešite in vadite in trenirajte priloženo pesem in ples. Želim da, ko se vrnemo v šolo, se vrnemo hrupno in pompozno! Ste za? V naslednjih dneh vas vabim, da si večkrat zavrtite ta posnetek in v njem uživate. Obljubim, da naslednji teden objavim kakšen posnetek, kako vadim sama.  Lahko mi ga pošljete tudi same.

Za danes pa vas zaposlim z naslednjimi nalogami, abecedo malo drugače. Namesto plesa lahko izberete vadbo s priloženo abecedo, ki zna biti prav zabavna. Dobila sem jo od kolegice Zdenke Krošl, športne pedagoginje, ki pravi, da je prav zabavna in predvsem unikatna.

Vadba za ohranjanje telesne pripravljenosti in zdravja pa naj ostane vaš vsakdanjik, saj vas morajo vsaj takrat odrasli pustiti pri miru.

V pričakovanju vaših odzivov vas lepo pozdravljam,

učiteljica Katja ()

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost