ŠPORT – 5.b in 5.c – 19.3.2020

Pozdravljene učenke in učenci,

nekaj vaših odgovorov sem včeraj že dobila in sem navdušena. Nekateri ste k plesni vadbi pritegnili tudi svoje družinske člane. BRAVO!! Verjamem pa, da tisti, ki še niste našli časa za ples, boste to storili jutri ali pa pojutrišnjem. Zanima me, katera pesem vam je med najljubšimi in katero koreografijo bi se bili pripravljeni naučiti. Imam namreč nalogo za vas.

Se spomnite?

To pa je CHALENGE (izziv) za vas –  Waka Waka It’s time for Vrhnika, to bo naloga za vas. Plešite in vadite in trenirajte priloženo pesem in ples. Želim da, ko se vrnemo v šolo, se vrnemo hrupno in “pompozno”! Ste za? V naslednjih dneh vas vabim, da si večkrat zavrtite ta posnetek in v njem uživate. Obljubim, da naslednji teden objavim kakšen posnetek, kako vadim sama.  Lahko mi ga pošljete tudi sami.

Za danes pa vas zaposlim z naslednjimi nalogami, abecedo malo drugače. Namesto plesa lahko izberete vadbo s priloženo abecedo, ki zna biti prav zabavna. Dobila sem jo od kolegice Zdenke Krošl, športne pedagoginje, ki pravi, da je prav zabavna in predvsem unikatna.

Vadba za ohranjanje telesne pripravljenosti in zdravja pa naj ostane vaš vsakdanjik, saj vas morajo vsaj takrat odrasli pustiti pri miru, še bolje pa če jih pritegnete zraven.

V pričakovanju vaših odzivov vas lepo pozdravljam,

učiteljica Katja (katja.misic1@guest.arnes.si)

(Skupno 92 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...