Četrtek, 19. 3. 2020

Hojla, hojla!

Še malo in bo konec delovnega tedna. Veste, da četrtku pravimo “mali petek”? 🙂

Za vas imam danes pripravljeno slovenščino – branje in pisanje. Roke gor, kdor se tega veseli! Ostržka ste dodobra spoznali, nekateri izmed vas ste se odločili prebrati kar celo zgodbo – ODLIČNO! Javite se, da se dogovorimo glede opravljanja bralne značke. Saj veste, da si zelo želim, da bi jo vsi opravili in pri vsej možni tehnologiji nam bo to sigurno uspelo.

Za konec pa še ena zabavna naloga o pomenu umivanja rok. Veselim se vaših rezultatov, ki mi jih boste poslali.

Imejte skrajno lep dan, pomagajte staršem pri domačih opravilih in se čim manj kregajte (govorim že iz lastnih prošenj za  svoja dva otroka).

PS: Sprašujete me, kako sem in kaj počnem doma. Mi smo dobro. Moja družina je (zaenkrat) zdrava, veliko smo zunaj (to je sicer moja skrivnost, ampak vsak dan organiziram doooooolg sprehod ali izlet s kolesom, da potem otroka po kosilu spita). In včeraj sem prvič v življenju spekla kruh! Povem vam, da sem tako ponosna nase, da sem kar malo zrastla 😉 Pa vi, ste se naučili kakšnega domačega opravila, ki ga do sedaj sploh niste opravljali?

 

PS 2: Med datotekami so tudi vaši ODLIČNI Ostržki. Jaz sem jih samo občudovala, nisem se mogla niti želela odločiti, kateri je najbolj izviren. Že razmišljam, kako bi vas naslednjo sredo spet zaposlila 🙂

SLJ_OSTRŽEK_prav ali ne

SPO_Zakaj si moram umivati roke

SLJ_Ostržek_celo besedilo

DOD_Stotični kvadrat malo drugače

Ostržek_delo učencev

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...