NŠP1 in NŠP2 – 4. in 6.razred – 17.3.2020

Pozdravljene učenke in učenci,

pri IZBIRNEM PREDMETU ŠPORT imam danes za vas nekaj zabavnega. Igrali se boste, igro oziroma dve igri, kjer ne potrebujete veliko prostora in pripomočkov.

1.IGRA: Potrebuješ uro, napihnjen balon in sobo, ki je še kar pospravljena (najbolje je to dnevna soba). Najprej napihneš balon, nato pogledaš na uro in na znak odraslega začneš balon odbijati v zrak. Naloga je, da ti balon v 6.-ih minutah ne pade na tla, se ne dotakne luči, pohištva ali na steni obešene slike v okvirju. Če ti to uspe, si osvojil 10 točk, za vsak dotik izgubiš 1 točko. Sporoči, koliko točk si osvojil.

2.IGRA: Potrebuješ sostanovalca (starši, bratje, sestre), uro, napihnjen balon in sobo, ki je še kar pospravljena (najbolje je to dnevna soba). Najprej napihneš balon, nato med tabo in soigralca stisneš balon, pogledaš na uro in na znak začneta ti, balon in soigralec hoditi po sobi. Naloga je, da vama balon v 6.-ih minutah ne pade na tla, se ne zaletita v pohištvo ali se spotakneta ob preprogo. Če vama to uspe, si osvojil 10 točk, za vsako premagano oviro dobiš 1 dodatno točko (prestopita nepospravljeno igračo, prehodita stopnišče, …) . Sporoči, koliko točk si osvojil.

Z veseljem preberem vaše odzive, zato mi le pišite na: katja.misic1@guest.arnes.si (prosite starše naj vam pomagajo)

Želim vam dan, ki bo ostal v lepem spominu,

učiteljica Katja

(Skupno 189 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...