Zimska šola v naravi – 3. r

ZADNJI DAN IN ZAKLJUČEK

Tudi zadnji dan je potekal po planu. Prebudili smo se v belo jutro, čeprav je bilo novozapadlega snega le za vzorec. Šolo smučanja smo zaključili s tekmo in razdelitvijo diplom. Veseli smo, da je ves teden potekal po programu, ki smo ga skupaj z gostitelji sestavili. Predvsem pa nas veseli dejstvo, da smo teden končali brez poškodb in z ogromnimi nasmeški na otroških obrazih.

Še zadnjih nekaj slik.

Jeni, Mateja, Metka, Petra, Matjaž in Tadej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ČETRTI DAN

Še vedno smučamo v soncu, kaj pa vi? Mi se imamo super, ostalo pa povedo slike.

Smo smučali, ogledali si film v kinu in praznovali rojstni dan. Ogrevamo si glasilke za karaoke, saj nas čaka pižama party.

Se vidimo jutri ob 16. uri. V primeru zastojev na cesti, vas o morebitnem kasnejšem prihodu obvestimo na spletni strani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TRETJI DAN

Polovica šole v naravi je že za nami, učenci pa so vsak dan bolj domači na smučeh. Prav vsi smučarji smo se danes že spuščali po beli strmini Poseke. Doživeli smo tudi nočno smuko, nad katero so bili učenci zelo navdušeni. Poleg dnevne in nočne smuke, smo obiskali tudi grad in knjižnico v njem. Vsi skupaj preživljamo nepozabne in prijetne dni na Koroškem.

Slike povedo vse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DRUGI DAN

Prva noč je minila dokaj mirno. Spočiti smo se zbudili v lepo jutro in nadejali smo se lepega vremena tudi v času dopoldanskega smučanja. Toplo sonce nas je grelo, tako da smo zares uživali v učenju smučanja. Popoldan smo sneg zamenjali za vodo. Obiskali smo namreč bazen, kjer smo skakali, čofotali, ˝špricali˝  in se igrali. Bilo je zelo zabavno. Po odlični večerji smo napisali še dnevnik, ponovili poštevanko, se uredili in se odpravili spat.

P.S.: Hrana je tudi letos zelo dobra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PRVI DAN

Prvi dan je skoraj že za nami. Po namestitvi po sobah je sledilo kosilo in nato…SMUČANJEEEEEE. Na smučišču smo najprej preverili znanje smučanja, učence razdelili v smučarske skupine in začeli z delom na snegu.

Po večerji so otroci poslušali predavanje o varnosti na smučišču in napisali uvodno stran svojega dnevnika.

Jutri se ponovno oglasimo.

(Skupno 5.990 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...