Naša poslovna ideja – Stormy majica

NAŠA POSLOVNA IDEJA – STORMY MAJICA

V okviru programa za mlade raziskovalce smo letos razvijali svojo poslovno idejo. Odločili smo se za več namensko majico, ki smo jo poimenovali Stormy. To je majica s snemljivimi rokavi na majhne magnetke, nepremočljiva za kratek čas med dežjem in namenjena za prehodna obdobja. Primerna je predvsem za najstnike, ki med poukom nimamo možnosti, da bi se preoblekli. Stormy nam omogoča, da ko se hladno jutro prevesi v toplo popoldne in nam postane z dolgimi rokavi vroče, dolge rokave preprosto snamemo. Pospravimo jih v žep ali po želji kam drugam, npr. v torbo. Če se nam pa morda zgodi, da bi nas med potjo ujel dež, pa iz žepa vzamemo nepremočljiv zgornji del, ki nas bo za nekaj časa varoval pred dežjem. Tako nam s seboj ni potrebno nositi dežnika in se ukvarjati z mokroto.

Rokave majice Stormy je zelo preprosto pritrditi ali sneti, saj zaradi magnetkov kakršnokoli pripenjanje ali vezanje ni potrebno. Nepremočljiv del je enostaven za uporabo, saj je enodelen in ga tako le potegnemo čez glavo in roke.

Notranjost žepa je prav tako zaščitena z nepremočljivim materialom, ki omogoči, da so mobiteli ali drugi predmeti varno shranjeni pred dežjem, nenazadnje pa tudi naše dlani. Na desnem in levem robu žepa so tudi zadrge, da ga lahko zapremo, kadar ne grejemo rok in da shranjenih predmetov ne izgubimo.

Nejc Vrhovec, Rebeka Caserman, Ema Kenk, Patricija Sluga 8.a

Video – STORMY MAJICA

(Skupno 128 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...