Skoči na glavno vsebino

Največji spletni kviz o varni rabi interneta na svetu

Spoštovani starši,

nekaj naših učencev 6. – 9. razreda bo v četrtek, 16. 2. 2023, skupaj z ostalimi slovenskimi osnovnošolci sodelovalo pri reševanju največjega spletnega kviza. Pri tem bodo osvojili nova znanja na področju varne rabe interneta, hkrati pa bodo sodelovali pri podiranju Guinnessovega rekorda. Kviz bo potekal prek spleta, za sodelovanje pa potrebujejo pametni telefon, tablico ali računalnik. Kdor svoje naprave nima, mu jo bomo zagotovili v šoli.
Ker si želimo čim bolj številčnega sodelovanja, bi vas prosili, da svojemu otroku na ta dan (če bo sodeloval prek svoje naprave) omogočite uporabo pametnega telefona v šoli. Kviz bodo reševali na namenski spletni strani, za dostop do nje pa je potrebno umakniti morebitno starševsko zaščito na telefonu in omogočiti dostop do spletnih strani https://kviz.a1.si in domene quiiz.live. Hkrati pa otroku za ta dan omogočite nemoteno uporabo telefona, zato priporočamo odstranitev časovnih omejitev.
Celoten kviz bo potekal na šoli pod očesom strokovnih sodelavcev, ki bomo učencem v pomoč, poskrbeli pa bomo za ustrezno izvedbo kviza.

Učenci pa še vedno lahko trenirajo na povezavi: https://spletnikviz.a1.si/spletna-ucilnica

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost