Skoči na glavno vsebino

Obvestilo

Spoštovani starši, dragi učenci!

Končujejo se prve počitnice v tem šolskem letu. Verjamem, da ste jih izkoristili tudi za aktivnosti na prostem in si tako nabrali dovolj energije za delo, ki vas čaka.

Interes vseh nas je, da ohranjamo šolanje v šoli in ne na daljavo. Hvala vam, da ste nam hitro sporočali odsotnost in preventivno zadrževali otroke doma. Tako smo v minulem obdobju imeli malo karanten. Prosim vas, da tako sodelovanje ohranimo dalje.

V šolo vstopajo samo zdravi učenci in odrasli, ki izpolnjujejo pogoj PCT.

Obrazna maska je obvezna za vse učence v skupnih prostorih šole in v učilnici, če so učenci mešani iz različnih razredov ter za vse učence v učilnici od vključno 6. razreda dalje. Upoštevati moramo splošne higienske ukrepe (maske, higiena kašlja, umivanje/razkuževanje, varnostna razdalja,…), da bomo lahko vzdrževali zdravo učno in delavno okolje in imeli odprto šolo, kar si vsi želimo.

Interesne dejavnosti se bodo lahko izvajale le z učitelji šole in znotraj enega oddelka.

V torek, 2. novembra 2021, pričnemo z drugim četrtletjem šolskega leta. Zaradi vse večjega števila okužb s corona virusom v državi, prav tako je bilo nekaj več okužb tudi na naši šoli, so se zaostrili tudi ukrepi v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, ki smo jih prejeli s strani našega ministrstva in so določeni v dopolnitvi odloka.

Prostovoljno samotestiranje je omogočeno za vse učence dvakrat tedensko:

Teste dobite na zdravstveno kartico otroka v lekarni. Po izkušnjah staršev, ki so teste do sedaj že uporabljali, so se le ti izkazali za zaupanja vredne.

Mirne in zdrave praznike vam želim.

Darja Guzelj, ravnateljica

(Skupno 163 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost