Skoči na glavno vsebino

RU – 6.c ponedeljek, 4.5.2020

Pozdravljeni dragi moji učenci.

Spet smo skupaj, a vseeno ne tako, kot bi si želela. Upam, da ste se imeli lepo med počitnicami. Da ste se odpočili in si nabrali novih moči za učenje in druge šolske obveznosti, da ste si vzeli čas zase in da ste izkoristili trenutke za malo brezskrbnosti. Predvsem pa, da ste s športom in drugimi prijetnimi aktivnostmi pozabili na šolske in ostale skrbi.

Rada bi se vam zahvalila za vse prispevke, ki ste mi jih poslali z dnevov dejavnosti. Bili ste res aktivni, ustvarjalni in domiselni. Kar nekaj lepih pesmic in spisov ste napisali, pripravili ste si okusne jedi, pomagali ste pri hišnih opravilih, tudi na šport niste pozabili. Vesela sem za to in vam vsem čestitam. Vsak dan poskrbite, da boste  zdravo in aktivno zaposleni, da boste pomagali staršem pri skupnih opravilih, da se boste zdravo prehranjevali in veliko gibali. In tudi na šolo ne pozabite. Vašim staršem sem po e-pošti poslala napoved ocenjevanja, ki se bodo pričela v mesecu maju. Verjamem, da ste o tem seznanjeni in da ste se na to tudi pripravili. Vidim, da vas že jutri čaka prvi preizkus. Korajžno in veselo novim izzivom naproti.

Vesela sem vsakega vašega sporočila, pozdrava, vašega odziva. In še najbolj sem vesela, ko vidim, da vam gre dobro, da ste med seboj povezani in ohranjate stike.  Naj ostane tako.

Iz vsega srca vam želim uspešno opravljanje šolskih obveznosti. Predvsem pa, ostanite veseli, optimistični in zdravi. Pogrešam vas.

Saj veste, če vam kaj ne gre, če vam pade motivacija, ko ne veste kako in kaj … pokličite, pišite… ali meni ali ostalim učiteljem. Vedno smo tu za vas.

En lep pozdrav in en velik objem od mene.

Učiteljica Metka.

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost