Skoči na glavno vsebino

OPB 2, SREDA, 22. 4. 2020

ČAS ZA UČENJE

DANES JE DAN ZEMLJE. ŽE VČERAJ SI RAZMIŠLJAL O SKRBI ZA OKOLJE, DANES PA BOŠ NAREDIL NAČRT ZA VAROVANJE OKOLJA. NAJPREJ SI OGLEJ SPODNJI POSNETEK.

https://www.powtoon.com/online-presentation/elAfOZmJJpx/skrbim-za-okolje/?mode=movie

KOT JE POVEDALA GOSPODIČNA NA VIDEO POSNETKU, VSAKO LETO NA DAN ZEMLJE POTEKA VELIKO AKTIVNOSTI, S KATERIMI SKRBIMO ZA OKOLJE. KER PA JE LETOS V TEM ČASU KARANTENA IN MORAMO BITI DOMA, SI BOŠ IZDELAL NAČRT, KAKO BOŠ SKRBEL ZA OKOLJE DOMA. PRIPRAVI SI LIST, KI GA BOŠ RAZDELIL NA 7 DELOV. V VSAK PROSTOR VPIŠI IME DNEVA (PONEDELJEK, TOREK…) TER NARIŠI, KAKO BOŠ TA DAN SKRBEL ZA ZEMLJO OZIROMA ZA OKOLJE. OB KONCU DNEVA OB RISBICI NAREDI VELIKEGA »SMEJKOTA«, ČE SI UPOŠTEVAL NAČRT. PRI NAČRTOVANJU NAJ TI POMAGAJO ČLANI DRUŽINE, TUDI ONI NAJ UPOŠTEVAJO NAČRT, KAKO SKRBIŠ ZA OKOLJE.

PROSTOČASNA AKTIVNOST

ŠTUDENT LOVRENC, KI SPREMLJA POUK NA DALJAVO, SI JE ZAMISLIL PRAV POSEBNO AKTIVNOST ZA PODALJŠANO BIVANJE – KAKO SKRBIM ZA OKOLJE. MENI JE ZELO VŠEČ, KAJ PA TEBI? SKUPAJ S STARŠI NAPIŠI SPOROČILO ŠTUDENTU LOVRENCU IN GA POŠLJI NA MOJ ELEKTRONSKI PREDAL, JAZ PA BOM SPROČILO POSREDOVAL LOVRENCU.

 

NE POZABI SE IGRATI.

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost