Skoči na glavno vsebino

RU – 6.c ponedeljek, 30.3.2020

Pozdravljeni dragi moji.

Nič glasu o vas. Do sedaj sta se mi oglasila le dva učenca in mi sporočila, kako sta, kaj počneta…Zelo sem ju bila vesela. Res pogrešam našo komunikacijo. Pozvala sem vas, da napišete nekaj o zimski šoli  v naravi, da tudi meni sporočite, kako vam je ostala v spominu…pa nič. Zelo bi bila  vesela, če mi poveste tudi o tem, kako vam gre učenje in delo od doma, ali imate kje težave, kaj pogrešate, pohvalite se, predlagajte kaj. Kako preživljate dneve s svojo družino, ali se pogovarjate, skupaj telovadite, zaplešete, skupaj kuhate…???

Verjamem, da se bo našel še kdo izmed vas, ki bo rad poklepetal z menoj.

Za danes imam za vas še eno povabilo. Vabljeni ste, da napišete kakšen dober, zanimiv, okusen, preprost, predvsem pa zdrav recept za zajtrk ali kosilo, lahko tudi večerjo. Pa naj bo to sladica, juha, prigrizek, solata… vse kar se ti zdi pomembno in zanimivo, da deliš še z drugimi. Vsi zanimivi, inovativni in primerni recepti bodo objavljeni na spletni strani šole, pod zavihkom Zdravje. (Če želiš, se lahko podpišeš samo z – učenec/ka iz 6.c)

Najboljše recepte bodo kuharji preizkusili in uporabili tudi v šolskem jedilniku. Aha, to pa ni kar tako. Super izziv, a ne? No, kar korajžno na delo.

Vse svoje izdelke pošljite na naslov:

Želim vam uspešno ustvarjanje, ostanite zdravi, veliko se gibajte in smejte. Življenje je takoj lepše.

Vaša razredničarka, Metka Grebenc

 

 

 

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost