Skoči na glavno vsebino

Šport – 7.b dekleta, četrtek, 26.3.2020

Pozdravljene drage učenke.

Šlišim, da pridno izpolnjujete šolske obveznosti, ki vam jih pošiljamo učitelji. Nekatere ste tudi zelo odzivne, sporočate in pošiljate svoje izdelke, komunicirate s svojimi učitelji o vašem delu… Tudi mene bi veselilo, če bi dobila kakšno povratno informacijo, kaj počnete, kako in koliko ste dejavne, kaj pogrešate (mogoče bolj natančna navodila…), kaj si želite, imate ve kakšno idejo, pošljite kakšno slikco vaše ustvarjalnosti…karkoli. Zelo bi bila vesela, ker res pogrešam naše sodelovanje.

Kako ti je uspela vaja Pozdrav soncu? Upam, da ti je všeč in da bo postala tvoja vsakdanja  jutranja rutina. Če pa ne, bodi vseeno aktivna.

Tudi danes pojdi ven, na zrak in se nadihaj. Toplo oziroma primerno se obleci. Pojdi na sprehod, pojdi na kraj, kjer boš sama (ali v družbi družinskega člana) in razgibaj svoje telo:  teči na mestu, poskakuj, naredi gimnastične vaje. Če nimaš te možnosti, naredi te vaje doma, na primernem prostoru. Ko si se dobro ogrela in razgibala, so na vrsti krepilne vaje. Primer teh vaj ti pošiljam na povezavi –  delaj v svojem tempu, naredi toliko vaj in ponovitev kot zmoreš…vendar pravilno, natančno in upoštevaj  navodila vaditeljice. Te vaje lahko izvajaš vsak dan, vendar začni postopoma.

In za konec še zapleši. Prilagam nekaj plesnih koreografij.  Sestaviš lahko svoj ples – bodi ustvarjalna in bodi aktivna.

Naredi si lep, zanimiv dan, z novimi znanji in novimi spoznanji.

Lep pozdrav in vse lepo vam želim.

Metka Grebenc

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost