Skoči na glavno vsebino

TJA 8r – skupina 1, 2. ura

  1. ura

Uro začnemo s pregledom vaj, ki bi morale biti rešene v DZ, v 3. enoti. Najprej preglej DZ od strani 97 – 117 in reši, oz. dopolni vaje, ki še niso rešene. Ko mi boš ta teden pošiljal  slikano gradivo po emailu mi slikaj le vaje v DZ, ki si jih naredil od strani 111 dalje.

Nadaljuj z učbenikom, kjer rešiš v zvezek vajo 10, na strani.112. Uporabi le sliko na str. 112 in opiši kaj se je zgodilo, kot podajam prvi primer: The burglar has left the message. Na ta način nadaljuj še z ostalimi iztočnicami. Pazi na pravilno obliko glagola.

Učenci, ki niste še naredili vaje 8 v učb. Na str.106, naredite tudi to v zvezke. S pomočjo iztočnic (uporabi vse + prislove časa: sometimes,……) opišete dobrega učenca – A GOOD STUDENT.

Primer: A good student never gets up late on schooldays. He is never late for school. He doesn’t use cribs (plonk listki) for tests.

Prepiši zgornje stavke in nadaljuj.

Ponovno vas prosim, da vaje, ki jih delate v zvezke skrbno označite: stran. v učb. in številka vaje. Take zapiske slikate in mi pošljete na email, da je gradivo pregledno tudi zame!!! VNAPREJ HVALA!

Učiteljica Simona

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost