ŠPORT – 6.a – 18.3.2020

Pozdravljene učenke,

včeraj je bil spet en “kulski” dan. Tudi zate? Kaj si počela? Si kaj plesala?! Se spomnite, kako smo se pred novim letom zabavale z “Just dance” video plesnimi koreografijami? Jaz jih ne morem pozabiti, zato sem prav čakala na pravi trenutek, ko vam jih lahko zopet ponudim. Imaš svojo najljubšo pesem? Že znaš nanjo zaplesati svoj ples?! No tukaj je priložnost, da se naučiš in zažigaš na naslednjem šolskem plesu.  Poglej si kratek video :).

Potrebuješ telefon, računalnik ali tablico, če pa nimaš nič od tega pa enostavno prižgi radio in ga daj zelo naglas. Če imaš telefon, računalnik ali tablico najprej povej staršem, da je učiteljica Katja dala navodilo, da moraš za nalogo uporabiti svetovni splet. Če pa uporabljaš radio najprej povej staršem, da je učiteljica Katja dala navodilo, da moraš za nalogo uporabiti radio, ki bo na visoki glasnosti. Nato izberi svojo pesem (“komad”) in ga poišči na Youtube-u ali na komercialni radijski postaji. V Youtube napiši Just dance in naslov pesmi in ponudilo ti bo koreografijo, ki jo lahko zaplešeš, večkrat, sama v sobi, pred ogledalom, … Če pa na radiu zaslišiš svojo najljubšo pesem, pa enostavno čimbolj uporabi svoje telo, da ti bo ob koncu zelo toplo. Meni gre na primer po glavi ves čas tale pesem:

Predlagam vam, da plešete in pojete poleg, saj boste ob tem resnično naredile največ za svoje telo in dušo. Predvsem pa to storite čim večkrat!

Vsak dan ste lahko aktivne in vsak dan lahko počnete to, kar imate najraje.

Prilagam 👇 💪 👏:

Vaje za ohranjanje zdravja in kondicije

Z veseljem preberem ali si ogledam kakšen vaš odgovor, katera je vaša izbrana pesem, na katero ste pretegnile svoje telo. Pišite mi na elektronski naslov: katja.misic1@guest.arnes.si (naj vam pomagajo starši).

Želim vam še en lep sončen dan in se beremo jutri,

učiteljica Katja

(Skupno 212 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...