Šola v naravi – Strunjan 2019

3. in 4. DAN

Naša šola v naravi se približuje koncu. Doživeli smo zares lep, aktiven in zanimiv teden. Naj naštejemo le nekaj aktivnosti v zadnjih dveh dneh: športne igre, plavanje, igre v vodi, izlet z ladjico do Pirana, ples in seveda tradicionalni zaključni večer SLOMŠEK IMA TALENT TUDI V STRUNJANU. Več o vsem pa vam bodo povedali otroci. Se vidimo jutri ob 14:30 na Vrhniki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. DAN

Javljamo se malo z zamudo, saj smo vsi skupaj tako zelo delavni, da nam zmanjkuje časa. Pomembno je, da že vsi plavamo, da noro uživamo v vodi in v drugih dejavnostih, ki jih imamo v programu. Včeraj smo poleg plavanja izvedli večerni pohod do Portoroža, kjer smo si privoščili najboljši sladoled v mestu. Mmmmm, je bil dober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. DAN

Prvi dan je (skoraj) za nami. Po prihodu v Strunjan in dobrodošlici gostiteljev, smo se odpravili na plažo. Vsi nestrpni smo komaj čakali, da začutimo toploto morja. Učenci so uživali v vodnih vragolijah, katere smo ponovili tudi v popoldanskem času. Po večerji smo se odpravili na pohod na bližnji strunjanski “klif”. Slike povedo vse…

(Skupno 4.857 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...