ŠVN – 6. razred -KOPE

Četrti dan

Dan se je pričel z budnico in slastnim zajtrkom. Kot vsak dan smo tudi danes odšli na dopoldansko smuko. Po kosilu smo šli smučat. Nato smo imeli malico, med katero nas je Evgen zabaval z igranjem na harmoniko. Sledilo je predavanje, ki ga je vodil gozdar. Povedal nam je veliko o gozdovih in živalstvu na Pohorju. Zadnji dogodek v tem dnevu pa je bil odhod v disko. Tam smo vsi lepo preživeli zadnji večer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tretji dan

Včeraj smo bili na krasnem nočnem pohodu. Spremljala nas je polna luna. Danes bomo šli na nočno smuko. Kaj vse se nam dogaja? Vse skupine so zelo napredovale in se spuščale po celem smučišču. Sami se urejamo in skrbimo za sobe. Med počitkom pa igramo družabne igre.

Džejlana in Maja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drugi dan

Vsi smo bili že na vlečnici. Bravo mi. Popoldan smo šli še na drugo smuko in tudi ta je bila uspešna.  Policist nam je razložil vsa pravila na smučišču. Čaka nas še nočni pohod. To je res super.

Nika, Neža in Alenka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvi dan

Danes smo šesti razredi pričeli s šolo v naravi na Kopah. Ob prihodu smo se najprej namestili v sobe. Hrana je dobra. Imeli smo preizkus smučanja in so nas razdelili v štiri skupine.

Marko in Jakob

(Skupno 3.196 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...